kom igen, ät

Brossan ville hinna slänga i sig en pizza bit innan morsan kallade på honom, det var ytterst intressant kan jag informera om. kolla in tuggtekniken och hamster kinderna! och fy fan vad jag skrattar när jag ser filmen, hur fan kan man utsätta sig för något sådant bara för att äta en liten kall pizza bit på mindre än en minut, hälften är nog inte ens tuggat men det ska ju ändå blandas i magen. Reflektera hur snabbt han börjar tugga när mamma ropar HALLÅ och hur ett ynkligt dete låter när han säger kommer.




image204

Inga jultomtar?

Vi har absolut inga jultomtar och julgrejer. nej nej.. det är bara som det ser ut. Och jag kan banemig inte förstå var allt kommer ifrån.. jag pustar och suckar och jag är Grinchen, vilket innebär att jag inte är så populär hemma, då dem andra är julälskare medans jag bara finner jobb i det.

image202

Jag säljer tomtarna till högsbedjande..


image203


Julklapp till Brossan

Hade tänkt köpa detta till honom, nu när han är singel och herr lill snorre kanske vill bli större. vad tror ni om det? Jag tycker det är as bra :) jag kanske slipper alla traumatiska upplevelser hädanefter också?

image200


image201

Australien?

Är på väg hem från Malmö och hamnar bakom en lastbil där som ni kan se står "Austria".. Jag snilleblixten säger : " Ah den kommer nog från Australien"  sådär helt övertygad och super nöjd. Kommentaren jag får är i princip : "du är så jävla trög" - efter en stunds funderande ser jag även att det står "muther-transporter" , (Som ni även kan se på bilden) den kanske ska leverera mammor från Australien? (Jag vet att Austria är Österike,men kl 7 på morgonen har inte ens halva min bemanning på mitt kontor kommit igång)

image198


image199

Tänt men ingen hemma

Min bror står med någon lampa och sin mobil och tjafsar om någon frihetsgudinna med någon lagbok under armen, Jag vet att det finns någon frihetsgudinna men jag har dock ingen koll om hon har en lagbok under den andra armen, för det är väl en fackla hon har i den utsträckta armen? eller?  nåja farsan är ändå kåt på socker vilket syns, Hey, en normalare familj får ni fan leta efter alltså .. Filmen visar stunden efter pizza stunden :)


" Nu är det snart jul" - Jo tjena, det har jag inte märkt.

image197

Stök

Stök i hela jävla huset, var man än vänder sig så är där en satans tomte, man snubblar över kartonger / sladdar,  bråkar med gardinstången, julstjärnorna hänger snett, stryka julgardiner med volang kant, katterna leker i dem tomma kartongerna, Julmusik pumpar ur högtalaren, den andra ska snacka över den andra, snubblar över hunden, en bror som tjurade, kokade kaffe som där var sump i, fick även en lektion i hur man stryker, en dator som inte ville mer och hängde sig, plantera blommor i olika krukor. Bah.
Det är inte klokt som det kan se ut för lite julpynt men det kommer bli bra när det väl är över. Men jag gillar kartonglivet, dock hade jag inte behövt tomtarna.

Så här ser kaffe rasten ut för pensionärerna i vardagsrummet :






image196

Vilket Skratt

Denna killen ger verkligen skratt ett ansikte, Jag själv håller på att pinka på mig av skratt när jag hör denna gubbe.. Hur fan kan man skratta så?!



image195

Familjemiddag

image190

Idag är en sån typisk dag där man inte orkar göra något, utan alla går hemma och lullar. Mamma hade gjort middag och tyckte vi skulle sitta i vardagsrummet och äta framför tvn. Sådär halvmysigt då vi aldrig brukar sitta i vardagsrummet och äta med ljus tända, för där är alltid någon i familjen som saknas om vardagarna, nån jobbar sent, nån är hos en kompis, nån är kvar i skolan osv osv, men idag var vi alla hemma.


image192




Element

Igår vad jag utrustad med en trasa för att torka av elementen, dem kan minsann samla på sig en hel del skit jag kan informera er om. Det är nu innan jul-pynte-dax. Hela huset från topp till tå ska städas så noga att du kan äta middag på golvet. På måndag är det dax, försöker förtränga lite och ni kan tro jag ska njuta av helgen. Rensa hela mitt rum igår, allt man samlat på sig och efter rotat i alla lådor osv så kom jag fram till att jag skulle ha rensat för flera år sen, ju mer jag grävde och greja ju mer skit kom fram och rummet såg mer och mer ut som en återvinningsgård.


image187

image188

Biltur

Vi var ute och skulle handla lite julklappar, mamma ska härma Sweet Daddy D som Jeff Dunham gör och jag sjunger i bakgrunden , väldigt väldigt lyckat.



"Your my hoe"

image185

Walter




image186

Jeff Dunham

det är så jävla mycket humor ..



image184

Gårdagen

Bestod av först Loppis där pappa och mamma tvunget skulle ha billiga tomtar, vi som inte ha några såklart.

image180

Sen var vi borta på firman , jag var duktig som jag satte igen vasken med kattmat inne på toaletten, fick be om hjälp för att lösa det problemet och fann pappa såhär med en golvmopp i vasken.

image181


image183

Jeff Dunham

Han är bara så underbar.. Sweeeeet Daddy D , Njut och skratta för fan.




image179



Morsan rockar.

Mamma tar paus i städandet och sätter sig vid datorn för att spela harpan när jag hör från mitt rum att det skrålar i vardagsrummet, farsan är inte sen på att hänga på heller. Muppar som muppar!



Inte konstigt att jag fick handla mjölk va? den surnar ju i detta oljudet..


image178

Städning

Av alla köksluckor. Mycket roande. Det är nu inför julen och jag hänger inte riktigt med. Jag och pappa sammarbetade ganska bra och vi har så mycket konserver att vi skulle kunna skicka ner det till Somaila och mätta dem över jul och nyår.

image173
Jag torkar luckorna.

image175
Langningsmetoden!

image176
Vi hittar alltså 23 lite Jucie som vi inte hade en aning om vi hade, snacka om att ha bra koll.

Yes, snart är det helg!


image177

10 snabba frågor

Min lillebror ska bli journalist över en tidning i Skåne en vacker dag har han bestämt, och hans tidning ska heta Skånebladet. 
Väldigt proffsigt faktiskt eller vad tycker ni?Jag tycker det är fullständigt inavlat.




image172

Tomtar + Julmust

Mamma har varit och handlat och kommer fan hem med 3 nya tomtar och 24 liter julmust.. Snacka om att gå in för julen. jag kan inget annat än och rista på huvudet och inse att denna jäkla julen är på väg. fast mamma är ju faktiskt ute i god tid denna gången, det är hon noga med att säga mne överdriva kanske man inte behöver.


image165

förra året hade mamma julmusten i källaren fram till det var dax, och varenda gång min bror skulle ner i källaren för att hämta något i frysboxen eller något så kom han på att hey, jag är nog fan lite törstig, öppnar flaskan och klunkar i sig 1 liter , så när mamma kom ner för att hämta upp dem fann hon tomma och även halv tomma flaskor med julmust ståendes lite här och där, men han körde förnekelse fasen först tills mamma kunde överbevisa då erkännde han.

image166

Hur många liter tror ni han hinner dricka innan mamma upptäcker det? :)


image167

En Måndag

Kväll hos familjen Jönsson ser ut så här just nu :




Mamma ser ni först vid sin dator med hörlurar och skrattar som fan, sen ser ni Pappa som också har hörlurar och sitter och skrattar, sen går jag på dass och finner min bror så här vid sin dator.



även den muppen kollar på samma sak,
så slutsaten är att dem sitter vid varsin dator och kollar på buktalaren och turas om att skratta, vad säger man?
Härlig svensson familj med torr humor!



ursäkta att den första filmen är lite mörk..


Och dem håller fortfarande på att både skratta och se den där buktalaren.. what a life!

image164

Ganjaman = Bror

Min bror har tydligen börjat att tycka om reggae musik,?! fattar noll, han skulle dansa till marijuana apan som sjunger iallfall ..





image163

Fars dag

Pappa blev glad över sin tomte han fick igår, som till och med sjunger och dansar, en annan jämrar sig mest. han är bara uppe i 300 tomtar snart och alla ska givetvis upp i huset och helst utomhus också, han skulle egentligen bott i USA , där dem överkyddar med julgrejs, men så länge han blev glad så är det huvudsaken.


image161


image162


Achmed the Dead Terrorist

Detta är alltså det som folk pratar mest om. Hade aldrig för mitt liv trott att min mamma skulle tycka det var roligt. Hon är svårare än att para en apa med en snigel när det gäller humor!





image158

Skämt?

Vi sitter och äter middag i köket, mamma har gjort fin fina kotletter med potatis och hemmalagad sås. :

Mamma: Var maten god? och tittar på pappa som har munnen lika full som en hamster.
Pappa: Ja det var gott, fast den sista kotletten smaka skämt.
Jag: Eh. skämt??
Pappa: Ja..
Jag: så då skulle min smaka skoj då eller?
Pappa: små flinar, nej man säger så om mat som har en konstig bismak
Jag: aha..
Pappa: Du är blond..

Så nu vet ni det, om maten smakar konstig så är det skämt!


image155

Bror aka boombastic

Här är han, Bajskungen aka boombastic i sina sexigt slimmade boxer. Får väl erkänna att vi kommer från samma kull.





image154

Nyduschad

Min bror kommer inspringandes och tillägnar detta till er alla med sin ödmjukaste kärlek, Jag skulle vilja gräva min egen grav! 
En bild säger mer än 1000 ord.

image152


image153

Sitta och sova?

Detta kort är från i somras, jag fann min bror så här.hur i helvete kan man sitta och sova så ute i det fria? lägg märke till hur fint händerna ligger i hans knä.

image147


image148

Jag får

bjuda lite på mig själv också..

image145


Någon ensamhets dans i vardagsrummet..


image146


Far & Son

titta så söta det är, de delar säng för att se tv tillsammans, är inte det höjden av kärlek?

image143


image144

Tjena mittbena

det är krokdans i vardagsrummet ..vill ni vara med?


image142

image141

Syskonkärlek?

Är det detta dem kallar syskonkärlek? två muppar i ett samhälle..

image138

image139

Ser ni likheter..

eller olikheter?

 image136

image137


Trimmer

Kan också vara farligt, här har vi pappa som har fastnat med skägget i trimmern..


image133


image134

Lillebror

tycker om både sin snopp och mammas handväska och post är det bästa han vet :)


image131


image132

Pappa kan

skratta okontrollerat så att man själv nästan pinkar på sig..




image130

Julbilder

Hittade en Julbild på min lillebror sen förra året, i en fruktansvärt sexig pose , någon villig jävel som vill dejta honom? så jag blir av med han!


image128



image129

Pappa kan

digga med gammal klassisk hårdrocks musik.. Jag tycker dock det ser ut som.... Ey, har ni nummret till femte våningen?




image127

Leende guldbruna ögon.

Hitta denna filmen i mobilen sedan vi var på Kuggnäs festivalen detta året. Onyktra och glada.
Sjunga är iallafall det sista dem kan!




image123

Bror på dass igen

Kan man inte stänga om sig om man ska in och lägga internet kabel?
Jag är inte sen med att hänga ut folk. utanför dörren stinker det som treblinka!




image122

Bror = Idol?

Min bror ska söka till Idol nästa år, kommer ni rösta på honom?

Låt : Fredrik och jag





image121

Sol och mardröm

Roliga konversationer.

Pappa sitter i telefon med en kvinna (hon är anonym)

Kvinnan: Ja vi tänkte komma ner och vi tar sol med oss
Pappa: Ja det blir skit bra, det är så regnit och jävligt här nere.
Kvinna: (tyst) under en kort stund, eh, alltså sol är våran dotter.
Pappa: Ehm...

Sen kom jag på en annan rolig konversation som utspelar sig en lång tid tillbaka.
Pappa har suttit och jävlas med en kompis över en telefon, då kompisen helt plötsligt  blir lite upptagen och säger att han ska ringa tillbaka, dem lägger på och under tiden ringer pappa vägverket pga vägen utanför huset, även vägverkets kille skulle ringa tillbaka, det går en stund och det ringer i telefonen, pappa tror givetvis att det är kompisen som ringer och svarar:

Pappa: Hej, det är din värsta mardröm..
Vägverkets kille: Jasså det är det.
Pappa: Eh, alltså jag trodde det var min kompis..


image120


Mister boombastic

Nilsson kan det med att dansa lite som om han gick på uppåtchack och härma Robert Gustavsson på skumparty.




Han kunde tydligen det här med att härma Spice Girls också (en parodi på mig säger han, då jag var 14 år) Jag tror han själv avguda Spice Girl och hade Emma Bunton som runkningsmoment, eller vad tror ni?



Sorry att filmerna är på sne !

image119


Gömda

nyårsbilder sedan några år tillbaka..In tha hood gänget.. här kommer sanningen.


image115image116image117
Kan allt om fis och bajs!           Är totalt rutten i magen!              Får lyssna och lukta på skiten!


Vi tre bedriver både en pizzeria och en pimp-verksamhet i smyg på heltid, på fritiden säljer vi "fis på flaska" och delar ut laxeringstabletter samt håller samtal om vad en fis väger och dess utveckling, Och vi har framförallt en sak gemensamt som ni kan se,
glömde även att säga att vi säljer även jättekåta tältdukar i fint skick.
Jag är även lite speciell för jag har en skriv lös som du kan köpa av mig för 29 kr, mycket billigt då jag köpte den för 59 kr. knappt använd, vid trög affär 49 kr.



image118


Hem

Göteborgaren har åkt hem efter mer än en månad här nere, vilket är lite tråkigt, tacksamt mobbnings objekt.

Här kommer en film när jag o göteborgaren hade hyss för oss mitt i natten mot min sovanade bror.
(rättare sagt, jag fick henne med på mina uppdrag, vilket var att Göteborgaren skulle fisa han i huvudet), Man gör inte hyss själv på hemmaplan!





image109

Det svänger..


Japp, min bror är igång igen, denna gången har han dansuppvisning i vardagsrummet. Lite lättklätt but hey, who gives a shit, jag pippar inte han (thank god) och snacka om kvalité på skiten..

 

Jag.. ja.. säger inget..

 



image108

Stugan

Ölpingis.


Bollen träffade glaset vilket innebär att man ska dricka en klunk, vi spelade inte riktigt efter dem riktiga spel reglerna för då hade jag både varit packad och däckad och snackat med porslins kungen för länge sen på det kortet.
image104


Vi alla spelade tills glasen var tomma, sen var man halv svettig och trött, men jag vann nån gång, hade mest kvar i glaset, kanske ska skicka in en ansökan om att dem ska införa ölpingis till nästa OS? jag kanske bli den kvinnliga Jan-Ove Waldner?


Jag hade även väldigt kul med en tom toalett rulle, i brist på annan sysselsättning.
image106

Och ja, jag är nog lite penisavund!

image107

20 kr

Ta 3 Betalar för 50.
Hitta denna gamla bilden från Bjuvs festivalen detta året, ha ha, tycker den är så bra !

image102




image103

Äta - skita - äta -

Häromdagen fann jag min bror så här på morgonen :

image99
Först gör han mackor med inlevelse.

sen ..

image100
Tar han med sig mackorna och går in på dass och sätter sig och skiter!!


Härligt !

och ja, tyvärr vi är helsyskon ..

image101


Nya Grannen

Hej Kakol Romuald

image93
Han/Hon ska tydligen vara polack ..
Men iallafall, Hej och välkommen till helvetet hoppas du kommer trivas.. och bara så du vet så kommer din parabol att rycka ner,(tror det är han/hon med parabolen, dem har inte bott här så länge så jag kallar det ny grannen) ha det fint .



image94


RSS 2.0