Öppen mun

Lillebrossan sover tydligen med öppen mun, inte konstigt att vi har så jävla många flugor i hela huset och det är fan inte konstigt att han dödar folk på morgonen när han säger "godmorgon" .sen för att inte snacka om den sköna sovstilen, hur fan kan man sova så?  Jag ska erkänna att jag var lite sugen på att stoppa något där, typ en gurka eller en morot men ... ja.. det kom aldrig så långt. Förra gången jag prova att leka lite och skulle avancera så slutade med en kal fläck på huvudet och en andedräkt i fejjan som påminde lite lätt om auschwitz gaskammare.
Nästa projekt är att se om det stämmer att man kissar på sig om man stoppar fingrarna i vatten samt lägga lite raklödder i huvudet och kittla lite lätt under näsan..

image286

image285

Han hotar med att hämden är ljuv så vi får väl se vad han ska överaska mig med.

image287


Så här städar man en toalett.

Pappa envisades med att han ville städa toaletten. Han brukar för övrigt ALDRIG göra det så vi i familjen undrar varför han helt plötsligt ska göra det. Det kommer fram senare att han är dålig i magen och råkat sprutlackera hela toaletten och ville undvika att stackars mamma skulle stoppa ner näsan där bland resterna. Så han utrustande sig med en gammal diskborste och WC anka. Han satt nog där inne i 20 minuter minst.

image281

image283


image284


Danskar

För tillfället säger jag upp mig som eventuell reservdansk, det beror på hur dem kör på våra svenska vägar men framförallt hur dem jävlarna pakerar?!  Den jävlen står ju mellan två parkeringsplatser..  Vann du ditt körkort via nattliv eller gjorde du dig ett eget?? Jävla task!


image280


image279


Rumpstek

- Älskling? vad sägs om rumpstek till middag imorgon?

image274


image275


image276


Datormus

Jag blev tosig när datormusen inte funkade riktigt, den hängde sig och höll på, jag som inte gillar den bärbaras datormus hade verkligen ett dilemma när den verkligen inte funka alls efter att dragit den i golvet. Har fortfarande inte åkt och köpt en ny och för och inte snacka om kramp i mitt högra pekfinger efter att ha suttit en stund med den inbyggda musen. Datormus är nästa storköp iallafall!

image272

Nej, jag är inte arg av mig, har bara lite dåligt tålamod med grejer ibland!


image273

zigenare och engelska

Vi satt för ett tag sen och åt på makedonkan när Linus dyker upp för att plåga oss. Här berättar han hur kass han är på engelska och att det stjäls som korpar i dagens samhälle ..



image270

Dammsuga?

Quinny blir förbannad när vi dammsugar och ska anfalla dammsugaren.
Så det är superlätt att dammsuga hos oss.






image269

Ont i magen?

Göteborgaren skrattar så mycket att hon både får ont i magen och samtidigt lägger en kladd i bysorna.
När hon väl börjar tar det aldrig slut, Fågelfrön någon? Till och med hunden går fram och kollar vad det är som låter från golvet. Fröken från Göteborg skrattar åt att jag berättar en historia om en fis i en affär.





image268

Vi har vatt i Öja..

Skånsk Allsång i köket efter maten tillsammans med "Skånska Brogrens"..
Vi försöker få Göteborgaren att konvertera till Skåning på heltid.





image267

Cops

Jag och pappa fick ett flipp och börja dansa medans kanariefåglen (Göteborgaren såklart) stod och kvittrade i bakgrunden., Hon är by the way back in Skåne.




image266

Tidningen

När pappa fick avslag från kammarrätten förra veckan tröttnade jag och ringde tidningen, Lite kämpigt på vägen men det kom ut i fredags så jag är lite sen men nöjd med det, här är iallafall artikeln :

http://hd.se/bjuv/2008/02/08/han-faar-vaard-av-hustrun-och/

 
och även : http://hd.se/bjuv/2008/02/08/svaart-bli-beviljad/

Nu är Jurister inkopplade och jag hoppas mer denna gången på att vi ska få den hjälp vi behöver. Nu kanske jag kan koppla av lite.


image265

Avbrott!

Efter fredagens besök var jag helt överbubblad av sorg, tomhet, ledsenhet,känslor och massvis med tankar. Jag var väldigt nere, jag lyckades att beskämpa en del, men i lördags funka det inte mer, tillsammans med allt annat så började jag bara gråta helt okontrollerat, jag kunde inte direkt styra över det som jag hade velat. Jag är inte den som ger vika i det första men jag kände mig så svag och så trött i huvudet. Allt rotande och det känsloladdade samtalet blev bara för mycket. Jag har inte glömt och jag går dagligen med det, även om det kanske inte syns, Ibland tänker jag tankar som kanske inte är dem bästa heller att tänka men jag inte vet hur jag ska klara av allt som dyker upp. Det är ju att det är bättre fly än illa fäkta, jag är en typisk människa som hellre sticker än försöker göra något åt det. Det funkar ett tag att springa ifrån det men det kommer alltid ifatt en och i kombination av allt annat så blir det mest hundskit av det. Det finns för mycket jag minns, för mycket jag känner, för mycket jag vill och allt detta funkar inte tillsammans. Jag har en speciell människa jag känner att jag kan ty mig till, prata av mig och bara vara, där jag mår lite bättre och som har funnits vid min sida i lite mer än fyra år och som jag tänker ta ett steg till med inom det snaraste.

Vissa dagar tänker jag inte ens på det, utan skrattar mig igenom det som ingenting hade hänt, nästa dag går jag med huvudet mellan benen och bara önska att jag kunde försvinna. Jag har svårt att prata om det och när jag väl pratar så funkar det inte med vilken person som helst, men i fredags pratade jag lite om det för att jag hoppas att det kan hjälpa pappa i framtiden, jag gjorde det för hans skull och för familjen, eftersom hjälpen vi kanske kan få betyder mycket  men annars hade jag inget i utbyte av och sitta och böla som en liten unge för någon som egentligen inte bryr sig på det sättet, eller ens vet hur jag har haft / har det eller ens vet vad jag har gått igenom.
Att försöka sätta ord på allt som pågick under en tid för en annan människa är så svårt och lättaste sättet att förklara är att bara gråta och när jag väl kommer så långt så vandrar allt igenom mitt huvud så fort att jag inte ens kan placera allt i fack eller ens vet i vilken ända jag ska börja i då.
Minnena är precis som en berusad gäst, den kommer tillbaka gång på gång för en avskedskram.
Jag är säkert inte den som mår värst eller att det är mest synd om mig, men om jag mår som jag gör så kan jag tänkte mig hur andra mår. Jag måste försöka börja rulla på en ny kula i mitt liv,bli vuxen på riktigt och försökta ta tag i det som varit, det som gör att jag mår så dåligt och försöka på alla punkter som finns och framförallt leva i nuet.
Förhoppningsvis släpper det snart, Jag bygger gärna upp en fasad som inte alls stämmer överens egentligen med mig, men det är lättast så, ilska är också ett sätt att visa upp mitt mående i ibland, fast det är inte så ofta som tur är. Nu är jag mer rädd att förlora dem som står mig så nära.
Grejer har förändrats det är bara till finna sig i det, även om jag har lite svårt för det stundtals. 
 Tycker ändå trots alla motgångar att vi rest oss ganska bra, nu är det bara att ta tag i allt...



image264


RSS 2.0