Cola

Den här mannen har ju för fan Coka cola till nästa år minst. Jag tror han ska ha det i sin klädkammare och sälja det lite billigare till ungdomar som zigenarna gör med öl.. massa billigt ju!

image262



image263

Colombia


Ikanobanken tycker förmodligen dem är några riktiga nötter. Här är sista svaret till Ikanobanken.

image260

Och nu sitter grabbarna och letar banker i Colombia, men dem har lite problem, för ingen av dem kan så pass mycket spanska att dem förstår vad det står och kan få fram en mejladress. Någon som vill agera tolk åt dessa sorliga grabbar? Jag ser fram emot mejlet där någon av Colombias banker har svarat grabbarna. Dem kommer bojkotta Sverige om det kommer fram.. gosh...

image261


Svart nummer två

från ikanobanken. Ikanobanken tycker det är intressant, jag tycker det är ... ehm... sjukt så in i helvete, men lyckas dem är jag den första på att hänga på för att röka mig hög, sola, bada och äta fisk jag fångat själv, ni vet, lite robinsson stuk..



image257

Så nu ska dessa grabbar genast sätta sig och leta fram banker . Detta ska bli intressant att se hur dem ska förklara för banker utomlands när dem vill ha lån att dem tänker sälja sig själva inklusiv sperman plus att dem håller på att samla ihop 155 miljoner burkar, plus detta med kokaplanterna!
 jag hoppas bara dem inte säger att dem kommer från Sverige.


image258

Skinksmällare

Brosan och jag skulle diska häromdagen, jag filma han för lite fjant och härmande av Jeff dunham men det blev inte riktigt så, det blev så mycket mer!  Jag ska inte kalla han bajskungen mer iaf, jag ska kalla han fiskungen efter första filmen 13 sekunder in, man ser ju för fan hur han tar i för att spräcka röven, den riktigt skriker efter pappar och kände sig våldtagen. I andra beskriver han hur det svider.. Man kan inget annat än skratta. Det var en tryckvåg över hela köket, jag trodde för en sekund att jag skulle gasas ihjäl och det värsta med det hela är att han är lika stolt över sig själv som Tre kronor var när dem tog VM och OS guld samma år.
Skinksmällare så det sjunger om det!   image256





 


Kan tänka mig 2 kameler eller lite guld för han, i värsta fall röjamattor!



image254

Ikanobanken

Här är hans svar till ikanobanken.

image252



Dessa tre grabbar har fått ihop 3004kr och 50öre hittintills. Räntan borde inte bli så stor, synd att jag inte är kille så jag också hade kunnat bidra med lite sperma.
Jag hade nog lätt kunna fylla flera såna burkar som dem har på pizzerian med pizzasallad i. Jag hade blivit stenrik och lagt alla pengarna till ön. Så alla ni grabbar, kan ni inte ta lite barnolja sätta er en helg bara runka så in i helvete och sen ringa eller mejla mig? glöm inte att ställa sperman i frysen för bästa kvalite senare, får mer pengar då!
Jag får nog åka ner till malmö lite lättklätt med min lackväska! Detta fixar vi innan mars är slut, utan problem.

Vi hörs!


image253


Svaret

Här är svaret från Ikanobanken!

image250



Hur många pantburkar / flaskor har ni nu fått ihop?  Jag ägnar min ledighet åt att samla burkar nu. Jag tycker Ikanobanken gjorde det enda rätta för det är en hållbar affärsidé! Bidrar ni med tillräckligt mycket kanske ni kan få vara på ön och jobba extra, det ska jag göra! Jag har fått ihop 46 kr faktiskt av 77.500.000kr. VI har kommit långt.


image247

En egen ö?

Jag råkar ha en allians mupp som vän och han har gett sig fan på att han vill ha en egen ö där han ska odla kokaplanter. Det värsta är inte att han har räknat och planerat och grejat utan det är att han faktiskt har skickat det till ikanobanken.se (se nedan) och sitter och hoppas på svar nu.. Det är en as bra affärsidé tycker han som verkligen är helt seriös med detta!
Här är hans planer på hur han ska köpa ön:

image241

Så nu tycker jag vi alla hjälper han att samla bukar, han behöver bara 155 miljoner burkar (flaskor är givetvis välkommet också) , det kan väl inte vara så jävla svårt?
Får han svar från Ikanobanken så lovar jag att publicera det!

image242

Vardag hos oss

Såhär ser vardagarna ut här hemma hos denna muppiga familjen. Någon som vill byta med mig? Det blir bara värre och värre!




image240

Tolledoft

Pappa predikar om tolledoft.. han kan faktiskt känna olika dofter på bajs i familjen.. och jag ligger inte helt kass till enligt honom. hah.. Jag är faktiskt stolt!




image239

Nyckel på vift

Vi skulle gå bort till firman med hundarna för att släppa dem så dem fick springa av sig eftersom det är inhängnat område. Mamma tar med sig firma nycklarna. Väl framme så får vi inte upp hänglåset, vi alla provade utan resultat. Efter en stund så kommer det en bil, och ja mycket riktigt det var väktaren som för övrigt var en jävla åsna. Lagen om all jävlighet.  Han hjälpte oss med hänglåset och han lyckades få upp låset. Han frågade tusen frågor och ville ha leg av Mamma, trots att hon hade egna nycklar och visade hon inte leg så fick hon inte gå in?! 

Mamma informerade åsnan om att man inte brukar ha med sig leg när man är ute med hundarna mitt i natten, så jag fick panikringa hem för att be brossan komma med mammas plånbok. Åsnan hjälpte oss med att öppna hänglåset, sen när vi väl skulle ha ut nycklen från hänglåset så slet han så nyckelringen gick av och två nycklar trilla ner på marken. Den ena hitta vi direkt, den andra försvann, givetvis var det ju huvudnycklen, så alla for ju ner på marken bland frysta löv och grejer för att leta efter den. Åsnan bistod inte med något direkt letande utan mest med att stå och lysa med lampor. Jag tyckte han själv kunde gå ner på alla fyra och leta efter nycklen det var ju till syven och sist hans fel. Sen när vi börjar gnälla lite över situationen eftersom vi inte hittade nycklen så tyckte åsnan att det var vårt eget fel för vi hade inte där och göra ?! Det tyckte jag han skulle ta och skita i bokstavligt talat. Efter en stunds letande så ursäktar åsnan med att han faktiskt inte har tid med att stå och lysa eller leta och han ville dessutom inte ens ta det på sig. Så där står vi med bara mobilerna som ficklampor till ingen större hjälp. 

 Vi fick gå hem och hämta vantar och sedan fick vi köra bort två bilar med helljus och hämta tre ficklampor hemma. Mamma informerade oss alla om att INGEN fick gå hem förrän denna nycklen var funnen, jag såg hur hela natten skulle försvinna. För övrigt var han inte direkt trevlig heller. Efter 2 timmar i kyla hittade vi nycklen mitt på marken en bra bit ifrån där väktaren stod ?! Han körde dessutom helt kyligt på en cykel och gång väg. Jävla hobby polis, må din pung bli överkörd av femhundra siamesiska elefantbögar samtidigt som du får en ananas långt uppkört i rektum ...


image236


image237



image238


Min favoritställning

Jag är för fan mindre än vår ena hund när jag står på alla fyra, men det är väl så här ni vill ha mig?



image232



image233

Rakad

Ett  väldigt intressant samtalsämne ?!?

image230


Så.. kan ni oxå se om folk är rakade eller inte?


image231


Sextips!

Sexsamtal med min mamma som ger mig goda sex råd hur man ska få grabbarna dit man vill med lite sex. avrunkningar / sugningar. 
En kvinnas logik kalla hon det , mycket givande iallafall. ( Det är så jag har fått min vilja igenom i alla förhållanden)
Här är hennes tips!


image229
( Mina cigg är slut, röksugen och 2 mil till närmaste mack)


image228


Pepparkaksmannen

Han prega in så många pepparkakor han kunde utan att svälja undan ,(elr rättare sagt jag slog vad med han) efter en stund ser man lixom ut som en apa, (vilket jag finner så jävla roligt) sedan sköljer han ner det med en grogg.
Härligt!





image225

Bajs!

Martin Lawrence berättar gärna om när han sket på sig och gärna vad det innehöll, storlek och konsistens.  Jag däremot höll på att dö av grin .. Detta gillar jag!

image223


image224


Min Bror

Visst att han är jobbigare än 300 musägg i armhålan en varm sommardag, men han är ganska söt iallfall (Lik sin far) och bjuder på sig själv sådär halv galet, (finns dock moments där jag skulle vilja ge han bajsvatten att dricka i snapsglas, men det hör inte hit nu).
Jag bara prylar han lite då och då för att behålla min rang som storasyster!
Det här min bror allesammans!


image216


image217


image219

Tyvärr tjejer, han har redan en fjälla han pökar på lite då och då!


image220


Snärta

Min bror skulle utföra straffkomendering hade han för sig när vi skulle torka disk , så han lindar en diskhandduk i smyg och snärtar mig på Ballen..  Det var så jävla skönt att jag bad han ta andra också givetvis..

image213

jag plågades av svideri i 15 minuter sen var jag på det igen!  Men jag behöver sympati kompisar som vill vara med i min klubb när det behövs.

Jävla unge!


image214

Nisse

Visst är Nisse sådär underbart ful? Lite sådär fulsnygg!
Fan, vad jag skratta när jag tog detta kortet, han riktigt skriker ut att han har analklåda och inte kan sitta ordentligt!


image211

Ett riktigt Kodiak moment.


image212

Bajs och Kaffe

Denna historien får mig att skratta så att jag faktiskt får tårar i ögonen och inte får fram ett enda ljud, knappt luft för den delen heller. Jag har läst den flera gånger och skrattar lika mycket varenda gång.  Det är typiskt min humor,  Läs och njut !



<Samanen> Jag måste nog ta livet av mig...
<Samanen> :(
<Giffler> Eh. Va? Vafan har hänt?
<Samanen> Ehm.. Vettefan om jag kan berätta.. Det värsta, mest pinsamma jag varit med om.. Vet inte vad jag skall göra.. Har panikångest i hela kroppen..
<Giffler> .. Du har ju ändå inget att leva för. Då kan du ju ändå berätta! ;D
<Samanen> ..Alltså.. Ok. Men inte ett jävla ord om det. Jag har gjort bort mig så jävla hårt. Mår så jävla dåligt..
<Samanen> och jag brukar göra bort mig jävligt ofta... Men detta slår allt
<Giffler> ./me tar fram popcornskålen :D
<Synca^> (O_o)
<Samanen> Alltså... Du vet tjejen från etage-kvällen.. Vi har fikat ett par ggr och igår skulle jag komma hem till henne..
<Giffler> Jenny?
<Samanen> Ja. Hade jobbat tidigt skift och var jävligt trött. Men jag drar dit och tjejen är snäll och bjur på kaffe..
<Samanen> .. äsch.. fan.. skit samma.. kan inte berätta..
<Giffler> KOM IGEN NU! Har man sagt A får man fan säga B!!
<Samanen> ... vafan... ok.. men fan för dig om du jävlas sen..
<Samanen> Alltså.. Jag var skittrött. Drack säkert 5-6 koppar kaffe.. Grejjen är att jag kan bli jävligt illamående om jag dricker förmycket kaffe..
<Samanen> Men just nu ville jag bara piggna till så jag kunde göra ett gott intryck.
<Samanen> Magen blir iaf helt kass.. Och efter ett tag så känner jag att magen bullrar till ordentligt. Jag vet att jag kommer skita diarré. Det känner man.
<Samanen> Grejjen är.. Jag skiter helst hemma. Och jag vill absolut _inte_ skita hos bruden.. Vi känner knappt varandra.. Och jag vill inte sprutlackera hennes toalett under en kaskad av höga prfrfrlplprfrrrrtrt-ljud.
<Giffler> Haha.. Ja?
<Samanen> Men jag känner att skit-vattnet är påväg.. Så jag ursäktar mig med att jag måste låna toaletten.. Trots allt. Jag hade aldrig hunnit hem.
<Samanen> Jag sätter på kranen, lägger lite papper i toaletten och sätter igång. Skiten flödar som ur en brandspruta. Harrejävlar vad jag våldtar den stackars toaletten. Hörde den nästan ropa på hjälp..
<Samanen> Nu plingar det naturligtvis på dörren. Jag hör att hennes jobbiga storasyrra är på besök. (Dasset ligger nästan vid ytterdörren)
<Samanen> Fan, tänker jag och bajsar vidare.. Försöker hålla igen lite, för att dom inte skall äcklas sönder utanför dörren..
<Samanen> Men dom jävla bajsångorna, i kombination med mitt illamående gör att klökreflexen sätter igång. Så undertiden skit rinner från min röv så råkar jag hosta upp en hel del kaffe... Över kallingarna vid knäna och en liten svart pöl på golvet..
<Giffler> AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH! Snälla säg att du ljuger!
<Samanen> För helvete. Du känner mig. Vafan skulle jag ljuga för? Inget att vara stolt över precis..??
<Samanen> Iaf. Jag har skitvatten kommande ur röven. Badrummet stinker värre än en trasig toalett på roskilde.
<Samanen> Vad i helvete tror du händer?!!?! HENNES JÄVLA IDIOT-SYRRA ÖPPNAR DASSADÖRREN. Det jävla låset funkar inte!!!
<Samanen> Jag får ren jävla panik och reser mig upp och bara gallskriker! Hennes syrra skriker till av chocken.
<Samanen> Och nu kommer bruden springande! Bägge tittar på mina kallingar på golvet, som badar i en svart sörja.
<Samanen> Jag fattar att dom tror att jag bajsat ner mig. Toan stinker ju dessutom  avföring.
<Samanen> Jag kommer inte på vad jag skall säga.. Så jag står helt enkelt med skit i röven, svarta blöta kallingar vid anklarna och skriker "DET ÄR KAFFE! KAFFE! KAFFE!! DET ÄR KAFFE!!". Jag måste ju sett ut som en mongoloid.
<Samanen> Iaf.. Jag slängde igen dörren. Torkade mig på 2 sekunder och springer hem med skit mellan skinkorna.. Har inte vågat slå på min mobiltelefon sen det hände... Jag svär... Allt är sant.. Inte ens en enda jäkla överdrift..
<Giffler> .. Detta.. måste sparas.. För alltid.
<Giffler> ...
<Giffler> HAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHHHAHAHHAHAHAHHAHAHAH!!!!!!!!!!!
<Samanen> tack för stödet... dra åt helvete med dig...
<Giffler> HAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHHA!!!!!!!!!!! Jag skrattar så jag gråter!!
<Samanen> ..jävla idiot...



image210

RSS 2.0