Blocket

Sitter man och surfar runder hittar man korrekt svenska när det gäller stavning iallafall. Jag garva som en tok när jag såg denna annonsen.

image303



Köp hans grejer tack så mycket..



image301

Renovering

Renovering är det som kommer stå på mitt Schema dem närmaste veckorna iallafall.. Så ifall det dröjer innan nästa inlägg är det bara jag som har blivit rövknullad av en näve extra grovsalt och har svalt för mycket färg.



image296image297image298

Men det kommer bli fint som fan när allt väl är klart.(Titta noga på plastblomman som ligger framför pappas fötter) höhö..

Klapp på huvudet, vi hörs!

PS. Jag har fan inte duschat sen i Lördags efter jag var ute och härjade i byn på puben, det blir.. hmm,.eh.. 6 dagar.  but hey, vem har dött av lite skit.. Jag gör raggardisch varje morgon så ni behöver inte oroa er..sen att håret känns som svinto är en annan sak, ("så kort så hon luktar fotsvett i håret" - har fått en ny betydelse eller var det kanske det dem menade sist jag inte duscha? ) Jag har iallafall ludd mellan tårna ovanpå allt som jag inte ens kan pilla bort själv utan att ulka lite lätt och dessutom har håret under armarna börjat synas för mycket också... Crap.. .DS.


image299


Fylleslag

Ja, det är precis vad det är, Fylleslag i hemmet nu när jag ska flytta hemifrån. mellan fyllet passar vi på att renovera.
Jag förstår att dem är glada över att bli av med mig, för det är jag också!

image292

image294
Ni tror väl inte att jag missar fyllet? Ahnej!


image295





Plastblomma

Som alla säkert vet som känner oss lite så gör sällan mamma något dumt eller ser till att vara i närheten av mig ifall hon skulle göra det för hon vet vad som händer, MEN igår satt jag lägligt till och egentligen är det roligare om man var på plats men jag skrattar fortfarande åt det. så mycket att jag ligger dubbelviken bara av tanken.

Klockan var ca 02 på natten, vi hade bara en lampa tänd, alla var trötta grannen var på besök, min laptop stod på bordet. Jag skulle tvunget visa 2girls1cup för alla som ville se då jag finner den rolig som fan. vi rökar och snackar på som fan.
Under bordet låg en stor plastblomma som mamma har haft bakom datorhörnan, vad mamma skulle göra är oklart men helt plötsligt utbrister hon :

- Nikita.. Nikita... meh NIKITA, var bor duuuu?? och putar till plastblommar under bordet med foten och knäpper med fingrarna.

Jag hajar inte grejen först vad fan det är som pågår, men inser ganska snabbt att hon trodde plastblomman var våran hund och att det var den hon satt och vråla på och ville platsa. (Hunden låg redan på sitt ställe)

image288
Här är plastblomman mamma skällde på!



image290
Och här är våran hund!


Ser ni likheterna?


image291


RSS 2.0